Uw winkelwagen is leeg!
Nederlands English Deutsch

Uitleg van de Stenen

Amethist                                                                                                                                                             
Werkt op het derde oog en bevordert spiritualiteit en intuitie. Werkt beschermend tegen gevoelens van schuld en angst, zuiverend. Geeft inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven. Brengt de geest en emoties tot rust, zodat de intuitie versterkt wordt. Het symboliseert nederigheid, oprechtheid en spirituele wijsheid. De perfecte steen voor het tijdperk van de Waterman.

Bergkristal:
Zuiverend, neutraal, Zuiver licht, helder, kalm en transparant. Brengt duidelijkheid. De "meester genezer"die energie-, gedachten en de werking van andere kristallen versterkt. Het absorbeert, slaat op, maakt los en reguleert energie. Bergkristal trekt negatieve energie vanalle soorten aan en verwijderd deze. Versterkt paranormale vermogens en brengt het lichaam in balans.

Carneool:   
Werkt aardend, vitaliserend en activerend. Energiebooster die onzekere personen helpt om kracht te vinden en tot zichzelf te komen. Werkt ook opbeurend, motiverend en vergroot het zelfvertrouwen. Gebruikt als bescherming tegen depressie, het brengt levensvreugde en vitaliteit. Geeft energie , beschermt tegen slechte trillingen, beschermt tegen armoede, geeft een gevoel van humor, kalmeert het humeur.

Chalcedoon:
Maakt de drager sociaal, optimistisch en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Harmioniseert geest, lichaam en ziel, wekt vrijgevigheid. Het is een krachtig reinigingsmiddel. Het bevordert het moederinstinct. Het verhoogt de fysieke energie.

Granaat:     
De steen geeft kracht, energie en doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en wilskracht. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrag- en denkpatronen worden verminderd. Granaat is gekoppeld aan de schildklier en de milt. Het helpt deze te reinigen en te zuiveren. De granaat wordt gebruikt tijdens het zoeken naar antwoorden of mediteren over vorige levens. Informatie die nuttig en behulpzaam is komt vrij. De informatie kan pijnlijk zijn, maar het zal altijd zijn wat de zoeker nodig heeft. De steen van de waarheid.

Maansteen: 
Emotioneel in balans. Intuitief, creatief, aanvaarding, liefde, oerkracht. Voel je heel, herboren, laat je innerlijke wijsheid boven komen. De meest krachtige tijd om de maansteen te gebruiken is bij volle maan. Hij stimuleert de werking van de pijnappelklier en de balans van de interne hormoon cycli met de ritmes van de natuur. Maansteen is een steen van innerlijke groei en kracht.

Peridoot: 
Het maakt zelfstandig en assertief en helpt je eigen weg te volgen. Het verwijdert oude bagage, zodat je vrij bent om nieuwe keuzes te maken. Het geeft je dat steuntje wat je nodig hebt om out of the box te denken en uit je comfortzone te komen. Hij laat je zien wat je doel is en leert je om bij je gevoel te komen en zodoende vanuit je hart te leven.

Rookkwarts: 
Geeft kracht om dromen waar te laten worden. Potentieel, verandering en een nieuw begin. Rookkwarts helpt tegen angst, depressie en negatieviteit. Het brengt emotionele kalmte, verlicht stress. Bevordert positieve gedachten en acties.

Rozekwarts: 
De steen van het hart en de liefde. Het geeft innerlijke rust en helpt bij alle aangelegenheden die liefde te geven of te ontvangen in al zijn vormen. Rozenkwarts opent het hart om lief te hebben, vooral zelfliefde en zelfacceptatie.