Uw winkelwagen is leeg!
Nederlands English Deutsch

Over ons

Even voorstellen
Ik ben Marcelle Meuffels, 53 jaar en mijn bedrijf is Inside Out Bracelet van Gewoon Anders.

Wanneer ben je voor jezelf begonnen en waarom?
De armbandenlijn is november 2010 op de markt gekomen, de ontwikkeling ervan heeft een aantal jaren geduurd. De armbanden zijn gemaakt vanuit mijn visie dat verandering van binnen uit begint. Die visie heb ik onder andere vorm gegeven in armbanden. Door de enthousiaste reacties van mijn omgeving en het feit dat dit een uniek product zou worden, was voor mij voldoende aanleiding om de Inside Out Bracelet op de markt te brengen.

Wat kun jij betekenen voor je klanten?
Door het dragen van deze armbanden geef ik mijn klanten een stukje bewustwording. Zij kunnen zelf kiezen welke tekst of welke stenen het beste aansluit bij hun gemoedstoestand.

Waarin ben je uniek/onderscheidend?
Ik geef mijn klanten een uniek product. Niet alleen kopen ze een mooie, luxe, handgemaakte armband, maar ook een stukje bewustzijn. Aangezien een grote groep vrouwen bezig is met zelfontwikkeling en ook van mooie dingen houdt, zijn mijn armbanden een uitstekende combinatie van die twee. De combinatie van deze manier is nieuw. De armbanden zijn ontstaan door mijn eigen proces wat betreft bewustwording en zijn op de markt gezet vanuit liefde. Het is een integer product, fairtrade gemaakt.

Waar wil je je nog verder in ontwikkelen?
Het ontwikkelen van nieuwe sieradenlijnen, weliswaar allemaal vanuit de visie die verandering en ontwikkeling voor ogen hebben.
Uitbreiding van de collectie met hangers, ringen en oorbellen staat op het verlanglijstje.

Als je 1 advies mag geven aan je “klanten”, wat zou dat zijn?
Leer te luisteren naar je eigen wijsheid, voel liefde voor jezelf en wees verbonden met jezelf.

Wat is jouw pitch?
“What matters is inside”.  Voor de Inside Out Bracelet mag dit zowel letterlijk als figuurlijk genomen worden. Verandering gebeurt van binnenuit, vandaar dat de opengewerkte teksten met bijbehorende edelstenen aan de binnenzijde van de armbanden zitten.

Noot van de redactie
Marcelle ontwerpt prachtige armbanden die gemaakt worden vanuit liefde, gevoel en een eigen wijsheid. Om hiertoe te komen, reist ze veel om inspiratie op te doen voor nieuwe ontwerpen. Haar denkpatroon is niet plat, maar rond net als haar sieraden. De armbanden zijn prachtig van buiten, maar krachtig van binnen. WMII staat voor What Matters is Inside. De edelstenen hebben een helende werking en zitten daarom aan de binnenkant van de armband verwerkt, om je innerlijke kracht te versterken.
Nu haar nieuwe lijn van Engelstalige armbanden ook een feit is, staat zij open voor nieuwe afzetgebieden, zowel nationaal als internationaal.